Algemeen
1. Deze regels zijn van toepassing wanneer je een game aanmaakt op StartCrime.
2. Het is ten strengste verboden om op de website enige vorm van haat, discriminatie of iets in deze richting te publiceren. Overtredingen worden zwaar gestraft en kunnen gemeld worden bij een deelnemer van de crew (Admin).
3. Valsspelers chanteren is ook ten strengste verboden. Als jij iemand ziet die zich niet aan de regels houdt dan is het aangeraden de crew in te lichten. Probeer het niet zelf op te lossen! Achter de schermen kunnen wij alles zien.
4. Voor het melden van valsspelers kunnen beloningen worden gegeven. Wij zijn hier echter niet verplicht toe!
5. Elke gebruiker dient de aanwijzingen van een crew lid op te volgen, let wel op dat dit ook echt een crew lid is!

Game Promoten
1. Je mag je game op allerlei manieren promoten. Dus ook via MSN, website's of andere digitale communicatie middelen.
2. Spammen op andere websites is niet toegestaan, als deze websites hierover bij ons een melding maken kan er een straf volgen.

Admins & Game Hunters
1. Admins en Game Hunters hebben het recht alles in jou game te veranderen, leden te verwijderen en je game zelfs te verbannen.
2. De crew heeft rechten om alles te zien en te doen. Zij kunnen nergens aansprakelijk voor worden gesteld.
3. We zullen proberen als crew alles te regelen en zo snel als het kan. Wij zijn echter geen machines, houdt daar dan ook rekening mee.
4. Als game hunters een overtreding maken zullen deze zwaarder gestraft worden dan normale leden. Dit omdat game hunters 100% betrouwbaar moeten zijn.

Games
1. Games mogen worden doorverkocht, maar wij zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor bedrog of problemen bij verkoop. Wij hebben het dan ook liever niet.
2. In-actieve games mogen worden verwijderd. Deze worden niet terug gezet, ongeacht het aantal Beheer punten. Actieve games zullen niet verwijderd worden, dus maak je gaan zorgen.

Veiligheid
1. Zorg er voor dat uw wachtwoord niet makkelijk te kraken is voor anderen. Plaats ook geen openbare gegevens van jezelf op de website. Alles is op uw eigen risico!

Beheer punten, belletjes en betalingen
1. Voor u beheer punten koopt dient u minimaal 18 jaar oud te zijn of u moet toestemming van uw ouders, verzorgers of voogd hebben.
2. Mocht er iets mis gaan met de betaling, dan kunt u contact opnemen met de support. Vermeld hierbij wel alle gegevens die bij de betaling van toepassing zijn geweest (uw naam, adres, transactie ID's en dergelijke).


Forum
1. Spammen of reclame maken is niet toegestaan.
2. Plaats topics alleen in de daarvoor bestemde forum onderdelen.
3. Het posten van haat, discriminatie en/of adult is niet toegestaan.


Domeinnaam
1. Bij het overtreden van de regels mogen wij uw domein, even als uw game, offline halen en kunt u geen geld terug krijgen.
2. Bij bestelling van een domein naam kunt u geen geld of beheer punten terug krijgen, ook kan deze niet meer veranderd worden.
3. Het is toegestaan meerdere domein namen per game te nemen.
4. De crew probeert uw domein naam zo snel mogelijk online te krijgen, soms komen er problemen en kan het een paar dagen duren. Pas als het langer dan 5 werkdagen duurt is er sprake van een vergoeding.